HOME VOOR WIE IS HET? HET PAND LOCATIE HISTORIE CONTACT
Onze CW in hartje Leeuwarden bestaat uit 11 zelfstandige woningen op de bovenste verdieping van de Hoeksterpoort. Daarnaast hebben we een grote, gezamenlijk te gebruiken woonkamer met een grote keuken, logeerkamers en een badkamer. Ook hebben we gezamenlijk een fietsenberging met een werkplaats en een ruim en zonnig dakterras.

WONING INDELING
Iedere woning varieert in grootte, van ongeveer 50 m˛ tot 90 m˛. Iedere zelfstandige woning heeft een woonkamer met (semi-)open keuken, hal, separaat toilet met fonteintje, badkamer, berging, 1 of 2 slaapkamer(s).

TWEEDE ETAGE EN BALKON
Er zijn een drietal woningen die bestaan uit twee verdiepingen, waarbij de tweede verdieping bestaat uit de tweede, ruime slaapkamer. Een ander drietal woningen heeft een eigen zonnig balkon.

Elke woning wordt middels een CV-ketel verwarmd. Zoals eerder al genoemd is, kan er daarnaast gebruik worden gemaakt van de gemeenschappelijke woonkamer, berging en dakterras. Onze verdieping is bereikbaar via twee trappenhuizen of de lift.

WONINGHUUR EN VASTE LASTEN
De huur van een woning bedraagt € 410,- tot € 560 per maand (dit bedrag is exclusief nuts aansluitingen). Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen afhankelijk van het inkomen. Het huurbedrag is inclusief gebruik van de gezamenlijke ruimten. Er dient daarbij ook nog € 30,- per maand aan de CW-vereniging te worden bijgedragen voor CATV, internet, koffie, thee, een krant, het energieverbruik van de gemeenschappelijke woning etc.

GA VERDER NAAR: “LOCATIE”